Broad Horizon bestaat uit een team van senior ondernemers en corporate finance adviseurs, die ieder voor zich ruimschoots hun sporen hebben verdiend in diverse sectoren en markten. Het enthousiasme voor ons vak en de betrokkenheid bij de ondernemingen die wij begeleiden zijn groot. Door intensief met elkaar te hebben samengewerkt weten wij precies wie het beste op welk traject past en hoe we – samen met onze klant – complexe transacties tot een goed einde kunnen brengen.

Hans Rietkerk

Partner
LinkedIn

Hans Rietkerk heeft BBned in 2000 opgestart en het bedrijf tot 2008 geleid als algemeen directeur en bleef daarna betrokken als adviseur. In 2012 trad Hans als partner en directeur toe tot Broad Horizon. Daarvoor was Hans verantwoordelijk was voor alle commerciele activiteiten binnen Scandinavia en de Benelux voor Telecom Italia dochter TMI. Voorafgaand aan zijn loopbaan bij Telecom Italia heeft Hans diverse zwaardere commerciele rollen vervuld binnen KPN en Unisource, waaronder de uitrol van de nieuwe Immarsat diensten in Zuid Europa. Hans is getrouwd, woont in Lisse en heeft 4 kinderen. Hans is als board advisor betrokken bij diverse ondernemingen.

Rudolf Meijer

Partner
LinkedIn

Rudolf richtte Broad Horizon op in 2010. Daarvoor was hij ruim 10 jaar als CFO en medeoprichter verbonden aan BBned. Voorafgaand aan BBned heeft Rudolf Meijer gedurende 15 jaar financiële directiefuncties vervuld bij diverse multinationals in de Energie- & ICT sector. In alle functies heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan in financiering en aan- & verkoop van ondernemingen en bedrijfsonderdelen. Na zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam rondde Rudolf de postdoctorale opleiding voor registercontroller (RC) af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Rudolf is getrouwd, woont in Blaricum en heeft 3 kinderen. Rudolf is Board Member van diverse bedrijven.

Jan-Paul van Burgsteden

Partner
LinkedIn

Jan-Paul is algemeen directeur en mede-oprichter van True. In 2013 trad Jan-Paul als partner en directeur toe tot Broad Horizon. Jan-Paul heeft een achtergrond in Information Engineering & Informatica en is al meer dan 20 jaar actief in de hosting en software development sector. In de periode 1999 – 2000 richtte Jan-Paul achtereenvolgens Keyon Information Engineers en 2Fast Internet Services op, welke laatste in 2004 fuseerde met TrueServer. Sinds 2004 voert Jan-Paul de directie over het huidige True. Jan-Paul woont samen in Ouderkerk aan de Amstel en heeft 2 kinderen. Naast zijn functies bij Broad Horizon en True is Jan-Paul als business coach verbonden aan het Amsterdam Centre for Enterpreneurship.

Erik Schoneveld

Erik Schoneveld

CFO
LinkedIn

Erik Schoneveld is registeraccountant en register-valuator (specialist op gebied van bedrijfswaardering). Erik is van 1995 tot 2008 als directeur verantwoordelijk geweest voor de vestiging van Meeuwsen Ten Hoopen (MTH) in Baarn en heeft zich binnen MTH vanaf 2008 gericht op begeleiding van fusies en overnames. Als onderdeel van de directie van Broad Horizon is Erik verantwoordelijk voor de financiële activiteiten van Broad Horizon en haar werkmaatschappijen in de breedste zin. Onderdeel van zijn verantwoordelijkheden zijn onder meer aansturing van alle financiële functies, portfolio management en begeleiding van verdere overnames, (financieel) risicomanagement, fiscale alsmede rapportage & verslaglegging. Erik is getrouwd en woont in Soest. Erik is lid van de controleraad van Het Koninklijke Watersportverbond en is als (supervisory)board member betrokken bij diverse bedrijven.

Erik van Laar

Partner
LinkedIn

Erik van Laar is algemeen directeur van True workspace. Eind 2014 trad Erik als partner en directeur toe tot Broad Horizon. Erik heeft een commercieel technische achtergrond en is al meer dan 20 jaar actief in de telecom- en IT-markt. Waaronder in 1995 de opstart van het huidige Vodafone in Nederland en als algemeen directeur bij een middelgroot Telecom- en IT bedrijf. In 1997 heeft Erik S2B opgericht om aan branche- en beroepsverenigingen software en diensten te leveren. Erik woont samen in Ermelo en heeft een zoon en dochter. Naast zijn functies bij de Broad Horizon vennootschappen heeft Erik zitting in enkele Raden van Advies bij profit- en non-profit organisaties en diverse bestuursfuncties bij branche- en beroepsorganisaties vervuld.