Op afstand leren

Met dit platform bieden wij jou de ruimte om al jouw vragen te stellen over de technische en sociale aspecten van thuiswerken. Ook delen we regelmatig inspirerende artikelen, blogs, video’s en webinars, die ons allen de komende tijd moeten helpen om een nieuwe realiteit te creëren. Op afstand, maar wel verbonden.

Hoe kunnen we je helpen?

We willen jou graag helpen! Stel je vraag en een van onze experts op het gebied van op afstand leren zal deze vraag beantwoorden.

Inspiratie

Als je Ralph van der Meer (senior consultant bij Broad Horizon) naar de Hololens vraagt, beginnen zijn ogen te glinsteren. De Hololens maakt het mogelijk om moeilijke concepten op een eenvoudige manier te presenteren aan studenten en scholieren.

Toekomst-Onderwijs

Bij Broad Horizon zijn we voortdurend bezig met de wereld van vandaag, morgen en overmorgen. Wij helpen onderwijsinstellingen om hun problemen van vandaag op te lossen, zodat zij de instituties van de toekomst kunnen worden.

Op dit platform bieden wij jou de ruimte om al jouw vragen te stellen over de technische en sociale aspecten van op afstand leren. We proberen zoveel mogelijk informatie voor [...]
Je kinderen kunnen dankzij Office 365 van thuis hun leeractiviteiten zonder problemen verderzetten. Maak kennis met onze technologie die is gemaakt om kinderen van alle leeftijden te ondersteunen en te [...]