Het verhaal achter Broad Horizon

Ons verhaal verschilt niet zoveel van dat van jou. Wij zijn geboren uit verschillende bedrijven, met ieder een specifieke oplossing voor een specifiek probleem op het gebied van Data & AI, Cloud, CRM, ERP en Web.

Toen we zagen dat we samen sterker waren dan ieder op zich, zijn we samen verdergegaan onder de naam Broad Horizon.
Van dit proces hebben we geleerd constant bij te sturen, aan te scherpen, vragen te stellen, terug naar de tekentafel te gaan en onze successen te vieren. Binnen Broad Horizon maken we optimaal gebruik van elkaars kracht. Onze ervaringen maken onze oplossingen nog scherper. Vanuit deze ervaring helpen we jou graag verder in jouw proces richting versnelling en een wendbare en meer datagestuurde organisatie.
Door onze krachten en competenties te bundelen zijn wij in staat om de gehele datawaardeketen van een organisatie in een continue cyclus te stroomlijnen. Daarin blijven wij op zoek naar de toevoeging van nieuwe diensten en producten via eigen IP en onze innovatieve M&A-strategie.
Onze opdrachtgevers bestaan uit het mkb, middelgrote organisaties en top-200 bedrijven, verdeeld over uiteenlopende branches. Vanuit de overkoepelende Broad Horizon-organisatie versterken we de positie van meerdere merken, die door hun specialistische benadering naadloos aansluiten bij onze continuous journey-aanpak.

Als Microsoft Gold Partner zijn wij een van de weinig systeemintegrators die, dankzij onze M&A-strategie, gepositioneerd is om het volledige Microsoftplatform te leveren. We gebruiken Microsoft-oplossingen en combineren deze met onze eigen IP- en industriekennis en continuous journey-aanpak.

De mogelijkheden en services die we leveren zijn gebaseerd op de Microsoft P2P-principes. Dit betekent dat we onze kernproposities op de passende kanalen aanbieden en dat we samenwerken om kansen te creëren via sales en marketing.

Broad Horizon was de eerste Microsoft Nederland Gold Partner die Customer Insights aanbood.

Onze Bedrijven

Broad Horizon is Microsoft Gold partner en Citrix preferred partner. Met onze bedrijven True, Cmotions, Underlined en DMP zijn wij in staat om oplossingen te bieden voor alle business-uitdagingen op het gebied van digitalisering en digitale innovaties.
  • True helpt ons met hosting, de cloud en digitale werkplekken. True helpt jouw bedrijf met de continuïteit en modernisatie van missiekritische applicaties, zoals websites, webapplicaties, mobiele applicaties en e-commerce-omgevingen.
  • Cmotions helpt jouw bedrijf ontwikkelingen te verklaren en voorspellen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie. Hiervoor maakt Cmotions gebruik van advanced analytics en datscience. Zo zorg je voor een optimale inzet van mensen, processen en middelen binnen jouw organisatie.
  • Underlined helpt jouw organisatie met direct toepasbare kennis en producten om grip te krijgen op de customer journey, NPS en omnichannel-klantreis.
  • DMP biedt datamanagementdiensten en zorgt ervoor dat de data van jouw organisatie altijd en overal beschikbaar is.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging