True host voor de vierde keer Website van het Jaar

15 november 2012 heeft de jaarlijkse uitreiking van Website van het Jaar plaatsgevonden. In The Habour club in Amsterdam werden in 22 categorieën prijzen uitgereikt voor ‘Beste Website’ en ‘Populairste Website’.

Dit jaar zijn er door het publiek 660.000 stemmen uitgebracht over 22 categorieën. De stemmers werd gevraagd hun mening te geven over de inhoud, navigatie en ontwerp van de genomineerde websites.

De grote winnaar van de avond was Tweakers.net. Dit is al de derde keer dat Tweakers deze prijs in ontvangst mocht nemen. Zo werd Tweakers in 2009 en 2011 ook al verkozen tot ‘Website van het Jaar’. Naast ‘Website van het Jaar’ heeft Tweakers ook de publieksprijs gewonnen in de categorieën: ‘populairste nieuwssite’, ‘beste en populairste prijsvergelijker’ en ‘beste community’.

Ook een andere website die bij True gehost wordt viel in de prijzen: Nationale Vacaturebank. Deze vacaturesite mag zich een heel jaar lang populairste website in de categorie ‘Carriere’ noemen.

True is trots dat voor de vierde keer op rij een website die gehost wordt bij True verkozen is als ‘Website van het jaar’. In 2009 en 2011 was dat Tweakers, en in 2010 viel AFAS Personal (voorheen Yunoo) de prestigieuze prijs ten deel.