Open for Support overgenomen door Broad Horizon

De digitale werkplekkenspecialist Open for Support is overgenomen door Broad Horizon en wordt daarmee een zusterbedrijf van True & Multrix. De Maastrichtse hostingprovider, met ook een vestiging in Eindhoven, heeft een sterke positie in het zuiden van Nederland en levert digitale werkplekken aan het MKB en MKB+.

Perfecte aansluiting bij True en Multrix
“Het samenwerkingsverband verstevigt onze top-5-positie in de Nederlandse beheerde hosting- en cloudmarkt”, zegt Rudolf Meijer, founding partner van Broad Horizon. Open for Support zal intensief gaan samenwerken met de overige hostingproviders – die tot Broad Horizon behoren – True en Multrix om het Nederlandse bedrijfsleven intensiever te helpen in hun digitale transformatie. Zo kunnen de klanten van Open for Support binnenkort gebruik gaan maken van de geavanceerde User Provisioning & Identity Management oplossingen en Enterprise applicatieondersteuning die Multrix biedt en zal Multrix andersom ondermeer de hosted VoIP en managed WiFi-diensten van Open for Support aan zijn portfolio kunnen toevoegen. Open for Support zal verder gebruik maken van de webhostingdiensten van True om webshops, websites en webapplicaties te kunnen hosten en integreren met de bedrijfsapplicaties van zijn opdrachtgevers.

Diverse sectoren
Open for Support richt zich op het MKB+. Meijer: “Dit sluit goed aan op Multrix, dat zich richt op de wat grotere Enterprise organisaties die behoefte hebben informatie, gebruikers, licenties en applicaties effectief vanuit de juiste cloudomgevingen te laten opereren. Met de overname zijn we nu ook in staat om extra lokale kantoorautomatisering te bieden en het bedrijfsleven verder te voorzien van hoogwaardige VoIP en managed WiFi diensten. Die combinatie zorgt ervoor dat wij organisaties in staat stellen versneld te digitaliseren en op die manier hun succes en bestaansrecht op de langere termijn te verzekeren.”

Open for Support blijft in zijn huidige vorm bestaan en blijft volgens dezelfde persoonlijke formule zijn opdrachtgevers bedienen. Broad Horizon is nu actief in een breed scala aan sectoren: e-commerce, online media, de zorgsector, vervoer en logistiek, financiële dienstverlening, retail, leisure en onderwijs. “In iedere sector beschikken we over branche-specifieke know-how door bijvoorbeeld ook branchespecifieke applicaties samen te laten werken met de meer generieke applicaties”, zegt Meijer.