Microsoft 365

Flexibiliteit en veiligheid in een moderne werkomgeving

Je bedrijfsgegevens optimaal beveiligen en ook de productiviteit van Office 365 behouden? Microsoft 365 combineert alle voordelen van Office 365 met de meest geavanceerde beveiligings- en device beheermogelijkheden. Windows 10 Enterprise, Office 365 en Enterprise Mobility + EMS samengevoegd onder één licentie in één digitale werkomgeving.

Broad Horizon adviseert je organisatie in de implementatie en begeleiding naar een moderne werkomgeving met Microsoft 365 als basis. Broad Horizon is strategisch partner van Microsoft en een van de grootste afnemers van Microsoft 365 binnen Nederland. Als partner helpen wij om Microsoft 365 optimaal te implementeren binnen je bestaande ICT-landschap.

Vragen over onze Managed Microsoft 365? Neem contact op.

Onze Managed Microsoft 365 dienst

  • Compleet: Microsoft 365 bestaat uit alles wat een medewerker nodig heeft om veilig digitaal te werken: Windows 10, Office 365 en Enterprise Mobility + Security.
  • Integreerbaar: Microsoft 365 integreert naadloos met andere Microsoft-diensten zoals Microsoft InTune en Windows Autopilot, twee programma’s die de IT-onboarding van nieuwe collega’s versoepelt.
  • Veilig: Microsoft 365 is een simpele, allround beveilingsoplossing voor ondernemingen van elk formaat.

Managed Microsoft 365 door Broad Horizon

Inrichting

Bijpassende richtlijnen, aanbevelingen en best practices om uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen interne en externe bedreigingen.

Op maat toegang

Infrastructuur wordt per type applicatie op maat ingericht en in beheer genomen. Oftewel: medewerkers krijgen op maat toegang tot de digitale werkomgeving.

Continu op zoek naar kansen

Onze specialisten kijken continu naar kansen om de digitale werkomgeving te optimaliseren.