True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen.

Sinds 2000 is True op missie om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat (potentiële) klanten optimaal bediend worden via het web en medewerkers altijd en overal veilig met IT-middelen kunnen werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseren.

Met de managed webspaces van True zijn organisaties in staat om webshops, websites en webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met haar weboplossingen o.a. op e-commerce bedrijven, online media, webapplicaties en digital & media agencies,

Met de managed workspaces van True zijn organisaties in staat om medewerkers altijd, overal en op ieder device met de juiste applicaties te laten werken. Opdrachtgevers kunnen middels identity & access regietools wijzigingen doorvoeren en veilig regie over gebruikers, devices, applicatie en data voeren. Met de digitale werkplekoplossingen worden onder andere productie & (maak)industrie, transport & logistiek, de grafische sector, de zorg, non-profit en financiële dienstverlening bediend.

True optimaliseert web- & digitale werkomgevingen sinds 2000, heeft circa 130 specialisten in dienst, met vestigingen in Amsterdam en Maastricht. True is daarnaast onderdeel van de Broad Horizon groep. Broad Horizon is specialist op het gebied van cloud- & business-oplossingen. De groep bestaat verder uit de bedrijven Abecon, Breinwave en Great Circle. Voor meer informatie: www.true.nl.

house-of-engagement

House of Engagement (voorheen CRM Resultants) helpt instellingen en organisaties bij het realiseren van optimaal rendement uit klantrelaties en excellente klantervaringen. Als jarenlang Microsoft CRM Gold Partner weten wij als geen ander hoe Dynamics 365 tools hiervoor kunnen worden ingezet. Op basis hiervan hebben wij slimme, marktspecifieke oplossingen ontwikkeld voor Education, Finance en Legal die bestaan uit een goed gebalanceerde mix van technologie, kennis, projectmanagement en support.

Diepgaande kennis van de klant (en de klant van de klant) en innovatieve inzet van nieuwe technologieën als chatbots, portals en artificial intelligence is wat ons hierbij onderscheidt.

Behalve voor CRM implementaties kunt u bij ons terecht voor het uitwerken van student journeys en advisering en begeleiding bij het ontwikkelen van diverse strategieën (bijvoorbeeld een CRM- en contactstrategie). Daarnaast helpen wij bij het creëren van draagvlak en het opzetten van de beheerorganisatie na afronding van implementatie of upgrade. Onze Customer Care afdeling verleent proactieve technische en functionele ondersteuning.

www.house-of-engagement.nl

Abecon verzorgt ontwerp, realisatie en ondersteuning van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter (samen)werken. Hiertoe wordt Microsoft- en branchekennis gecombineerd met doelgericht investeren in specifieke functionaliteit voor opleiders en trainingsinstituten, handels- en productiebedrijven, leveranciers in de zorg en uitgeverijen. Abecon is gevestigd in Nieuwegein.

In een markt waar digitale transformatie voor velen een issue is, waar de traditionele scheidslijnen tussen business applicaties en productiviteit tools vervagen is het belangrijk een Microsoft partner te hebben die u kan helpen om de voordelen van het Microsoft platform optimaal te benutten. Met de achterliggende filosofie die gericht is op effectiviteits- en productiviteitsverbetering in een wereld van verandering. Van server naar cloud en van computer naar mobiel. Daardoor zijn we als geen ander thuis in het complete platform. 

Voor meer informatie: www.abecon.nl

Breinwave is een onderdeel van Broad Horizon. Broad Horizon voorziet bedrijven van praktische ICT-oplossingen. Breinwave gaat nog een stap verder. Wij vinden dat onze klanten meer baat hebben bij een ICT-partner dan uitsluitend een ICT-leverancier. Breinwave brengt duidelijke focus aan in uw bestaande bedrijfsstrategie. Uit ervaring weet Breinwave wat het effect is van de juiste ICT-faciliteiten. De productiviteit verbetert en plezier in het werk neemt toe. Maar met alleen het introduceren van praktische ICT zijn we er niet. Binnen de organisatie moet de wil er zijn om kennis te delen. Het op de juiste manier communiceren en samenwerken zorgt ervoor dat mensen meer betrokken raken en productiever worden. En de klanttevredenheid wordt verhoogd. Op die manier worden ICT-applicaties niet uitsluitend een tool maar de basis voor een nieuwe, slimme manier van werken. Ook in het proces naar een nieuwe werkwijze biedt Breinwave volop ondersteuning. We creëren in feite een nieuw startpunt met als basis helder gedefinieerde uitgangspunten. Om vervolgens uw organisatie optimaal in te richten met de juiste Microsoft-oplossingen. Voor meer informatie: www.breinwave.nl

GreatCircle helpt bedrijven om hun effectiviteit te vergroten door productiever, intelligenter én flexibeler te werken. Hiertoe adviseert en ondersteunt GreatCircle bij het stroomlijnen en het inrichten van de bedrijfsprocessen voor efficiëntere bedrijfsvoering. Naast slimme branchespecifieke bedrijfsapplicaties en Microsoft-technologie voorziet GreatCircle ook in projectrealisatie en managed services. GreatCircle is gevestigd in Nieuwegein en onderdeel van de Broad Horizon Groep.

Wie informatie weet te vertalen in inzichten én acties, staat sterk. En met de technologische ontwikkelingen van nu is heel veel mogelijk. Denk hierbij aan cloud computing, maar ook aan big data en social media. Met advies, projectrealisatie en IT-dienstverlening helpt GreatCircle u om te doen wat het beste is voor úw business. Hiertoe voorzien we u van slimme oplossingen voor o.a. sales, relatiebeheer, klantenservice en marketing. Oplossingen die goed samenwerken met de andere systemen in en buiten uw organisatie. En die uw organisatie productiever, intelligenter én flexibeler maken.