Meetup Conversational Analytics

Hogere klanttevredenheid door inzet van technologie met een human touch!

Door de groei van omnichannel zijn er meer momenten en verschillende kanalen waarbij je als retailer of merkfabrikant contact hebt met de klant. De rol van de klantenservice wordt hierdoor steeds belangrijker en de druk op de medewerkers neemt hierdoor toe. Klanten verwachten inhoudelijke interacties, passend bij het sentiment van de klant op dat moment.

Door de inzet van geautomatiseerde gespreksanalyse op klantcontacten, doen zich nieuwe mogelijkheden voor om klanttevredenheid te verhogen. In deze Meet Up neemt Sebastiaan de Vries van Tailo je mee in de wereld van Machine Learning & Conversational Analytics. Via een aantal interessante praktijkvoorbeelden van o.a. Dela Uitvaartverzekeringen krijg je inzicht in het effect van gespreksanalyses op NPS, conversie en klanttevredenheid.

Wil je weten hoe je via slimme analyses op klantgesprekken je klanttevredenheid en conversie kan verhogen? Kom dan naar onze Meet Up sessie.

In een korte presentatie leggen we uit wat Conversational Analytics is, wat het voor jou kan betekenen, wat het al gedaan heeft én wat het oplevert. Natuurlijk is er ook tijd voor vragen.

Voor wie is deze Meet Up?

Werk je bij een retailer of merkfabrikant en valt de afdeling Klantenservice of Customer Care onder jouw verantwoordelijkheid? Kom dan zeker naar deze Meet Up. Daarnaast kan Conversational Analytics ook veel betekenen voor marketeers en e-commerce managers.

Quotes

  • Tailo herkent automatisch de belangrijke gespreksonderwerpen
  • De software kan het huidige klantbeeld verrijken met informatie zoals gezinssamenstelling
  • Tailo checkt automatisch of het doorgegeven adres en postcode volledig en correct is
  • Elk gesprek krijgt een duidelijke onderverdeling in onderwerpen, sentiment, intenties en klantvragen

Praktische informatie

Waar en wanneer

Donderdagavond 30 januari 2020

Keienbergweg 100, 1101 GH Amsterdam

Ontvangst: vanaf 17.00 uur

Start: 18.00 uur

Einde: 20.00 uur

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je niet met een lege maag hoeft te luisteren.