Medical

De cliënt de tijd en aandacht geven die hij of zij verdient

Big data, eHealth-platforms en apps, zorgrobots en -domotica… Dit soort innovaties zijn keihard nodig om de gezondheidszorg ook in de toekomst betaalbaar te houden. Hoe kunnen toeleveranciers in de zorg meer tempo maken? Het scheelt enorm als er één helder beeld is van alle processen en informatiestromen.

Broad Horizon helpt zijn opdrachtgevers om onderscheidend te zijn. Vanuit dit uitgangspunt hebben we al veel hulpmiddelenverstrekkers, revalidatietechnische bedrijven, leveranciers van geneesmiddelen, (ziekenhuis) apotheken, medische speciaalzaken en orthopedische bedrijven van een integraal automatiseringsplatform voorzien.

Dit op basis van software die vooroploopt in technologische ontwikkelingen én soepel meebeweegt met de ontwikkelingen in de zorgbranche. Samen met onze grote groep gebruikers zetten wij ons dagelijks in om (zorg)innovaties te vertalen naar bruikbare en economisch verantwoorde oplossingen.

VAN INSPIRATIE NAAR INNOVATIE

We gaan graag regelmatig de dialoog met onze klanten aan. Op klantdagen, maar ook op andere manieren. Met workshops die gebaseerd zijn op nieuwe technieken. Informeel of zelfs op een speelse manier. Het is erg leuk om te zien hoe mensen hierdoor geïnspireerd raken en zelf met innovatieve ideeën komen. Momenteel draaien veel van deze ideeën om slim gebruik van data en kunstmatige intelligentie om trends te voorspellen en daarop te acteren.

Lees meer

Lees minder

Ontwikkelingen in de zorg – De top 10

Big data

Door gegevens te verzamelen, combineren en analyseren, worden nieuwe verbeterende en kostenbesparende inzichten gevonden.

e-Health

eHealth-platform en apps waarmee je je gezondheid kunt bevorderen.

Alles online in verbinding

Alles online in verbinding: steeds meer medische hulpmiddelen worden uitgerust met sensoren en internetverbinding, dit wordt ook wel Internet of Things genoemd.

Kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie: computersystemen of softwaretoepassingen die kunnen redeneren en problemen oplossen.

Zorgrobotica

Vernieuwende toepassingen zoals medische robots en sociale robots die zorgprofessionals ondersteunen in hun werk en mensen meer kwaliteit van leven bezorgen.

Augmented reality

Augmented reality (AR), virtual reality (VR) en mixed reality (MR): technologieën die mensen deels of volledig onderdompelen in een gesimuleerde omgeving.

Cyborgs

Technologische toepassingen in het lichaam die een bepaalde beperking wegnemen of fysieke capaciteiten verbeteren.

3D-printing

Op maat vervaardigen van perfect passende protheses en implantaten tot unieke botten, schedels en levend materiaal.

Zorgdomotica

Technische oplossingen die het leven van ouderen en hulpbehoevenden gemakkelijker maken zoals bewegingssensoren en toegangscontrolesystemen.

Wearables

Wearables waarmee mensen zelf hun hartslag, bloedsuikerspiegel, slaapcycli, temperatuur of bloeddruk kunnen meten.

Wie gingen je voor?