Futurize

Belangrijke technologische ontwikkelingen centraal

Futurize is onze aanpak die erop gericht is om samen met jou de mogelijkheden van nieuw technologieën vroegtijdig te ontdekken. In wat het kan, maar vooral ook wat het voor jou kan betekenen. Niet alleen door er over te informeren, maar vooral ook hands-on mee aan de slag te gaan, mee te experimenten of bedrijven te bezoeken die inspirerende toepassingen in de praktijk al hebben toegepast. Een aanpak met creatieve werkvormen waarmee jij jouw innovatieproces op een blijvende manier handen en voeten kunt geven.

Machine Learning, Artificial Intelligence, Blockchain, Mixed Reality, 4D printing, Smart Robots, …

De ontwikkeling van nieuwe technologieën maakt een explosieve groei door wat dagelijks resulteer in het beschikbaar komen van nieuwe innovaties. Innovaties die in het begin soms nog aanvoelen als een oplossing op zoek naar een probleem, of een hamer op zoek naar een spijker. Maar als er 1 ding is waar we inmiddels zeker van zijn is dat deze technologische ontwikkelingen op termijn vrijwel altijd een weg vinden naar hele concrete en waardevolle toepassingen die met regelmaat leiden tot ware revoluties in de samenleving. Zowel zakelijk als privé.

Echt het verschil maken

Veel organisaties zien deze ontwikkelingen op zich af komen of worden al zichtbaar geconfronteerd met nieuwe vormen van diensten of concurrentie. Een ontwikkeling die ertoe leidt dat organisaties actief op zoek zijn naar manieren om hun invulling te geven aan hun eigen innovatieproces. En zoeken hier hulp bij in de vorm van een partner op het gebied van innovatie. Met onze Futurize dienst helpen wij organisaties bij het ontwikkelen en concreet invulling geven van een hun innovatieproces. We geloven namelijk dat je met technologie écht het verschil kunt maken.

Futurize
door Broad Horizon – de mogelijkheden

Internet of Things

Verken de mogelijkheden van IoT en hoe je nieuwe kansen kunt benutten doordat alles met elkaar in verbinding staat.

Neem je eigen ‘Thing’ mee en koppel deze binnen een dag aan de cloud met de standaard services van Microsoft Azure. De verzamelde data is vervolgens real-time via een App en via PowerBI inzichtelijk.

Mixed reality

Maak kennis met de mogelijkheden van ‘Mixed Reality’ om extra dimensies aan de omgeving toe te voegen. Natuurlijk kan je zelf een HoloLens opzetten en ervaren. Zie meer en breidt je eigen werkelijkheid uit. Ga aan de slag met zowel 2D- als 3D-apps. Hoe kun je hiermee het verschil maken in bijvoorbeeld een winkel, magazijn, ziekenhuis of de huiskamer van de klant?

Digitale assistent & (chat)bots

Bouw je eigen intelligente bot met cognitieve functies als beeldinterpretatie, spraakherkenning, taalbegrip en kennisverwerking. Ervaar hoe de rekenkracht van de cloud kan worden ingezet zodat je altijd bereikbaar bent en iedere vraag met maximale klanttevredenheid kunt beantwoorden.

Machine learning

Ontdek nieuwe mogelijkheden om de toekomst te voorspellen en hiermee jouw concurrent een flinke stap voor te zijn. Ga aan de slag met grote hoeveelheden data en de rekenkracht van de Cloud. We kijken in rapportages niet langer terug, maar denken vooruit. Maak je eigen model, train, test en valideer deze en gebruik het om de toekomst zo nauwkeurig mogelijk te voorspellen.

Waarmee ga jij aan de slag?

Hands-on workshop

Tijdens de hands-on workshop ga je onder begeleiding actief aan de slag met 1 innovatieve technologie.

Kickstart

Tijdens een kickstart werken we intensief samen om een innovatief idee om te zetten in een werkend prototype.

Inspiratiereis

Tijdens de studiereis nemen we je mee langs inspirerende innovatieve organisaties om zo van hen en elkaar te leren.

Innovatie programma

Innoveren is geen project maar een proces. Via het innovatieprogramma ga je met onze hulp structureel aan de slag met innovatie.