Compass

Ondersteuning bij ICT visie en strategie op maat

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Dit biedt kansen, maar ook veelal ook onzekerheid. Zeker omdat veel organisaties niet de middelen hebben om al deze technologische ontwikkelingen te volgen, laat staan te doorgronden en te vertalen naar een toekomst-vaste strategie op het gebied van ICT. Daar komt bij dat ICT veelal nog als kostenpost wordt gezien en niet altijd op waarde wordt beoordeeld als het gaat om de kansen die het kan bieden. Elk bedrijf wordt immers een technologiebedrijf en dat vraagt om een doordachte en duidelijke strategie op het gebied van ICT met bijbehorende projectenkalender.

Over hoeveel kennis organisaties intern ook beschikken op het gebied van ICT, het is voor veel organisaties een noodzaak om een strategische partner te hebben op het gebied van ICT. Een partner met medewerkers voor wie technologie hun echte passie is. Een partner die niet alleen kan inspireren en meedenken als het gaat om het bepalen van de juiste koers en de juiste technologische oplossingen, maar ook een partner die verantwoordelijkheid neemt voor de realisatie. Een partner dus die aanvoelt als natuurlijk verlengstuk van de eigen organisatie.

Dit is Compass

Compass is onze aanpak die je helpt om de juiste koers te bepalen op het gebied van technologie. Door het gebruik van een aantal doordachte en bewezen werkvormen komen we samen tot de juiste strategie en helpen deze te vertalen in een concrete projectenkalender. En dit is wat ons betreft geen eenmalig proces, maar een terugkerende programmatische aanpak omdat technologische ontwikkelingen nu eenmaal door blijven gaan en wij een partner willen zijn voor de lange termijn.

Compass
door Broad Horizon – de voordelen

Technology update

Inzicht krijgen in de laatste technologische ontwikkelingen en de potentiële waarde daarvan voor jouw organisatie.

Ict visie en strategie

Een ICT visie en strategie en de vertaling naar een projectkalender voor de komende jaren.

Business impact

Je ontdekt waar technologie binnen jouw organisatie het verschil kan maken met behulp van het Business Model Canvas.

Cloud transitie

Ontdek hoe je effectief gebruik kunt maken van cloud oplossingen en hoe je de overstap op een beheersbare manier kunt maken.

Adoptie

Je maakt een actieplan om jouw medewerkers te helpen bij het gebruiken van de beschikbare technologie.

Transitie

Jij en jouw ICT organisatie worden ondersteund in de transitie naar een moderne beheer en regieorganisatie.