De Customer Insights in a day workshops zijn geannuleerd. Ben je geïnteresseerd in een online variant? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Workshop

Customer Insights in a Day

Leer hoe je optimaal het potentieel van al jouw klantdata benut middels onze Customer Insights workshop. Interesse in de online workshop? Laat je gegevens achter.

Vandaag de dag beschikken veel organisaties over een enorme hoeveelheid data verspreid over een breed intern én extern landschap. De uitdaging voor organisaties is deze data-silo’s te doorbreken, de data te combineren en hieruit diepgaande klantinzichten te verkrijgen. Dynamics 365 Customer Insights biedt een self-service oplossing om zelfstandig te bouwen aan unieke klantprofielen, inzichten en doelgroepen  m.b.v. geavanceerde technologiën als Machine Learning en Artificial Intelligence.

Haal data op uit verschillende bronnen binnen jouw organisatie en combineer deze om te bouwen aan één uniek klantprofiel. Koppel interne data aan externe databronnen om nog rijkere profielen te creëren en interesses te voorspellen. De inzichten worden eenvoudig ingevoegd in applicaties als Dynamics 365 Customer Engagement, Power Apps en Dynamics for Marketing om de meest gepersonaliseerde customer journey’s te creëren.

Ervaar Dynamics 365 Customer Insights in een van onze workshops met Microsoft. Wij trainen je om diepgaande inzichten en unieke klantprofielen te creëren en te werken aan de meest gepersonaliseerde klantreizen. Deze workshop bestaat uit de volgende vijf modules die deelnemers via een hands-on lab en documentatie kennis laten maken met de basisprincipes van Customer Insights:

  1. Microsoft Dynamics 365 Customer Insights-platform
  2. PowerApps
  3. Microsoft flow
  4. Power BI
  5. Common data service voor gegevens

Broad Horizon leidde de eerste Europese Customer Insights implementatie en is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van het product. Met deze ervaring en onze meer dan 60 data experts beschikken we over de juiste expertise bedrijven te helpen zich te ontwikkelen naar een data gedreven organisatie.

Bekijk voor meer informatie over Customer Insights onderstaande video. Hierin laat Microsoft zien hoe Unicef gebruik maakt van Customer Insights. Of neem rechtstreeks contact met ons op via marketing@broadhorizon.nl. Wij vertellen je graag meer over Customer Insights en de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Online workshops

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 zijn de workshops bij Microsoft op kantoor geannuleerd. Ben je geïnteresseerd in een online variant? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.