Digital summer

Waar ga jij mee aan de slag deze zomer?

Hoe vaak neem jij de tijd voor creativiteit, inspiratie en experimenteren. Dit vraagt namelijk om rust en ruimte in het hoofd, focus en een gestructureerde aanpak. Aspecten waar veelal geen tijd en ruimte voor is binnen de dagelijkse hectiek. Het is daarom dat Broad Horizon een speciaal zomerprogramma voor je heeft ontwikkeld, “Digital Summer”. Broad Horizon biedt in juli en augustus 6 verschillende tracks aan voor een scherpe zomerprijs.

Dit programma is opgezet voor alle mensen binnen jouw organisatie die enthousiast zijn om na te denken over vernieuwing en kansen die gevonden kunnen worden in het slim(mer) inzetten van technologie.

MEER INFORMATIE

Wordt het voor jou een digitale zomer? Vraag meer informatie aan of meld je direct aan via het contactformulier. De tracks worden gegeven in juli en augustus, tegen een gereduceerd tarief aangeboden (35% korting).

Met welke track ga jij deze zomer aan de slag?

Impact van ICT

Als resultaat van deze track heb je enorm veel inspiratie en concrete ideeën opgedaan hoe de huidige stand van technologie jouw organisatie in potentie kan helpen bij het realiseren van vernieuwingen in jouw operationele bedrijfsvoering en verdienmodellen.

Belasting: 2x een halve dag

Productiviteit

Als resultaat heb je een concreet prototype in handen dat we gezamenlijk hebben ontwikkeld op basis van een concreet verbeteridee dat we met elkaar voor jouw medewerkers hebben gevonden en heb je met onze hulp een lijst van nog veel waardevolle ideeën opgesteld als input voor jouw IT roadmap en projectenkalender.

Belasting: 3x een halve dag + 2 hele dagen

Klantinteractie

Als resultaat heb je een concreet prototype in handen dat we gezamenlijk hebben ontwikkeld op basis van een concreet verbeteridee dat we met elkaar voor jouw klanten of partners hebben gevonden en heb je met onze hulp een lijst van nog veel meer waardevolle ideeën opgesteld als input voor jouw IT roadmap en projectenkalender.

Belasting: 3x een halve dag + 2 hele dagen

Innovatie

Als resultaat heb je jezelf een goed eerste beeld gevormd van wat de impact van een aantal nieuwe technologieën op jouw organisatie en industrie kunnen gaan hebben en heb je ook een goed beeld gekregen van de werking en mogelijkheden van een aantal van deze technologieën Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met de technologie waarvan we denken dat deze bij jou de meeste impact gaat maken.

Belasting: 3x een halve dag + 2 hele dagen

Office 365 Adoptie

Als resultaat heb je jezelf een goed beeld gevormd van de mogelijkheden van Office 365 de elementen die onderdeel moeten zijn van een succesvolle adoptiestrategie, een lijst van ideeën opgesteld van concrete Office 365 toepassingen die voor jouw organisatie relevant zijn en van 1 van deze ideeën een prototype uitgewerkt.

Belasting: 3x een halve dag + 2 hele dagen

Technologie

Op zoek naar de mogelijkheid om echte hand ons ervaring op te doen met een specifieke technologie en hetgeen zich onder motorkap afspeelt te doorgronden? Kies dan de track “aan de slag met Technologie” waarin je samen met een ervaren consultant de (on)mogelijkheden van voor jou nog onbekende technologie echt gaat doorgronden.

Belasting: 2 dagen