Data en AI

Waardevolle inzet van data

Een wereld zonder data is ondenkbaar geworden dankzij de digitalisering. Veel organisaties zijn nog niet in staat om effectief gebruik te maken van de data die ze hebben. Het verbinden van een doel aan de toepassing van data helpt daarbij.

Data, data en nog eens data. Het behoeft geen discussie meer dat elke organisatie toegang heeft tot een explosief groeiende hoeveelheid aan data. Data uit bedrijfsapplicaties, uit apparaten, in de vorm van documenten, video’s of streams. Het zorgt bij veel organisaties voor een groeiend besef dat er veel meer waarde uit data gehaald kan worden dan we vandaag de dag halen. Data wordt niet voor niets door velen het nieuwe goud genoemd. We leven in een digitale wereld en artificial intelligence heeft zojuist beter leren schrijven, lezen, herkennen en praten dan mensen. Tijd om naar je bedrijf te kijken vanuit een bril waarbij AI je echt taken gaat overnemen in jouw bedrijfsproces. Digital Assistants en Digital Twins zijn gearriveerd en gaan hun stempel drukken op het bedrijfsleven.

Wat ons bijzonder maakt

Broad Horizon is de IT partner die je op elk gebied rondom Data & AI kan ondersteunen. Onze specialisten kunnen je bijstaan in jouw data strategie, maar kunnen je ook helpen in de bewaking en verbetering van jouw governance, risk en compliancy raamwerk. Wij hebben specialisten die meedenken in wat een logische projecten kalender is, maar wij kunnen je ook helpen in het ontwerp, de bouw, de implementatie en monitoring van jouw eigen IoT of Digital Assistant project. Daamee bieden wij alles wat je nodig hebt om snel en veilig te innoveren, zodat jij voorop blijft lopen. Broad Horizon, Being Ahead!

Lees meer

Lees minder

Data governance

Datakwaliteit bewaken en verbeteren. Hoe je omgaat met data en de datakwaliteit borgt is essentieel voor de waarde die je eruit kunt halen. Welke maatregelen neem je als organisatie om “in control” te komen van je data- en informatiestromen?

Advanced Analytics

Wil je organisatie de stap maken naar het voorspellen van toekomstige trends, beter reageren op veranderingen en aanbevelingen doen aan de hand van data. Dan wil je aan de slag met Data Science & Advanced Analytics!

Data visualisatie & dashboards

Grote hoeveelheden data  en inzichten omzetten in een overzichtelijk dashboard, zodat dit leidt tot slimmere beslissingen in de business. Door data te visualiseren kunnen besluitvormers gemakkelijk patronen herkennen en beter onderbouwde keuzes maken.

Tailo, conversational platform

Zet klantgesprekken om in concrete acties. Met Tailo’s conversational intelligence platform zet je eenvoudig al je klantgesprekken om naar waardevolle inzichten en acties. Verhoog je klantbehoud & cross-sell met onze self-service AI software.