Connect+

WAT IS CONNECT+
Connect + is een schaalbaar, cloud integratieplatform (iPaas) voor gegevensuitwisseling. Het platform biedt een constant overzicht van alle gegevens die zich bewegen tussen jouw verschillende bedrijfsapplicaties. Met Connect + kan je de transitie naar de cloud maken zonder dataverbindingen te breken. Hierdoor belanden vertrouwelijke gegevens bij betrouwbare partijen. Dit leidt tot effectievere bedrijfsprocessen, waarin systemen coherent met elkaar samenwerken op een voorspelbare en betrouwbare manier. Connect + is veilig, voorspelbaar en biedt proactieve, constante monitoring en ondersteuning.

Connect + is de Azure-integratieserviceoplossing van Broad Horizon. De implementatie van Connect + vindt plaats volgens een vaste methodiek.

Tijdens de inventarisatiefase kijken we naar de functionele behoeften, technische randvoorwaarden, beoogde gegevensstromen en ervaring en expertise binnen jouw organisatie. Het is van belang dat de continuïteit van deze integraties gewaarborgd blijft. Connect + biedt daarom niet alleen monitoring, maar ook beheerdiensten.

Support service
Onze servicedesk is het eenduidige aanspreekpunt voor jouw organisatie. De servicedesk bewaakt het administratieve proces en neemt serviceaanvragen in behandeling. De servicedesk volgt de serviceaanvragen op of verwijst deze door, controleert de voortgang van serviceaanvragen en informeert jou over de status van serviceaanvragen.

Monitoring
Het platform monitort integraties en de opvolging van meldingen proactief. Het doel hiervan is om verstoringen snel te verhelpen en te beperken. Daar waar de oorzaak in de externe systemen ligt, is het mogelijk om de monitor in te zetten om de leveranciers van de externe systemen hierover te informeren.

Onderhoud
Connect + borgt de continuïteit van jouw interfaces op Microsoft Azure.

WAAROM CONNECT +
Connect + stelt jou in staat om zakelijke processen te automatiseren en optimaliseren. Het platform bevat krachtige en vertrouwde tools voor ontwerp, ontwikkeling, installatie en beheer van integraties, om de samenhang en samenwerking binnen uw processen en oplossingen te realiseren. Met Connect + integreer je al jouw back-end systemen en kun je alle informatie ontsluiten naar de digitale werkplek, SaaS diensten, portalen, apps en alle andere toekomstige toepassingen.

Het Connect + Platform werkt samen met jouw Azure Integration Services-omgeving. Dit kan een bestaande Azure Integration serviceomgeving zijn, of een nieuwe omgeving die wij voor jou beheren. Door de Azure Integration service ben je verzekerd van een veilige omgeving met bewezen Microsoft-technologieën en standaard connectoren. De Azure Integration service is schaalbaar.

Met het Connect + Platform zorgen we voor een schaalbare, stabiele en flexibele integratieoplossing waarmee we versneld integraties kunnen realiseren.

VOOR WIE IS CONNECT +
Connect + is voor organisaties die:

  • Gebruikmaken van meerdere applicaties die gegevens kunnen ontvangen en/of ontsluiten;
  • Online gegevens willen ontsluiten;
  • Applicaties gefaseerd willen migreren naar de cloud;
  • Ondersteund willen worden bij het beheer van interfaces;
  • Ondersteund willen worden bij analyses.

DE VOORDELEN VAN CONNECT +
Traditioneel worden koppelingen tussen verschillende applicaties ontwikkeld. Dit is echter een tijdrovend en daarmee kostbaar proces. Om deze reden wordt vaak gekozen voor een integratieplatform. Een integratieplatform is een dienst op zich; het is de lijm tussen de applicaties, waardoor gegevens onderling efficiënt uitgewisseld kunnen worden. Inkomende koppelingen hoeven maar één keer gemaakt te worden en het platform verzorgt transport richting één of meerdere applicaties en afnemers.

Schaalbaarheid
Connect + is schaalbaar, waardoor je de toe- of afnemende behoefte aan verwerkingssnelheid en volume eenvoudig kan wijzigen. Daarnaast vraagt dit niet om een initiële investering in servers waarvan op voorhand geen zekerheid is of deze volstaan.

Stabiliteit
Connect + biedt 24/7 monitoring en beheer, Analytics en proactieve doorontwikkeling. Microsoft garandeert een hoge mate van betrouwbaarheid.

Ontzorgt
Je hebt geen eigen expertise meer nodig. Connect + zorgt voor analyse, bouw en beheer tegen voorspelbare maandelijkse kosten.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging