Security

Veiligheid voor je bedrijfskritische systemen

Digitale bedreigingen zijn aan de orde van de dag. Cyberaanvallers bedenken steeds slimmere manieren om aan te vallen en zijn steeds moeilijker om tegen te houden. Intellectueel eigendom, bedrijfskritische- en privacygevoelige gegevens zijn voor hackers interessante gegevens om buit te maken. Niet alleen grote organisaties zijn het doelwit, ook de midden- en kleinbedrijven worden steeds vaker slachtoffer. Dat vraagt om passende maatregelen.

Binnen het portfolio van Broad Horizon zijn diverse oplossingen te vinden voor bescherming tegen cyberaanvallen. Naast managed services heeft Broad Horizon security-specialisten in dienst die in staat zijn om de veiligheid van je IT-omgevingen onder de loep te nemen en om kwetsbaarheden bloot te leggen.

Vragen over onze security diensten? Neem contact op.

Onze security diensten

  • Mobile Device Management: een totaaloplossing waarmee medewerkers veilig kunnen werken op elk apparaat. De IT-afdeling heeft de regie over toegang en protocollen.
  • Anti-DDoS: een platform die de overmatig verkeer (DDoS) naar IT-omgevingen vroegtijdig detecteert en mitigeert. Zo blijven systemen volledig up-and-running.
  • Security Suite: een platform dat veelvoorkomende hackpogingen (SQL-injecties, XSS) vroegtijdig in de gaten heeft en tegenhoudt.
  • Security Audit: een dienst waar security-specialisten in opdracht binnendringen in de applicatie en kwetsbaarheden blootleggen. Na afloop ontvang je een rapport met verbeterpunten.