Infra

Cloudinfrastructuur die met je meegroeit

Organisaties moeten steeds sneller anticiperen op veranderingen. Aan de grondslag van alle veranderingen ligt het fundament; de infrastructuur waarop je bedrijfskritische applicaties zich vestigen. Met de grote hoeveelheid aanbieders en diensten wordt het steeds lastiger om door de bomen het bos te zien. Wanneer kies je voor welke aanbieder?

Broad Horizon helpt in het maken van de juiste keuzes voor een cloudinfrastructuur. Onze architecten ontwerpen een cloud-onafhankelijke infrastructuur die het beste past bij de workloads van je bedrijfskritische applicaties. Per type kijken we wat het best past bij je situatie: public, private, on-premise of hybride varianten.

Vragen over onze infra-diensten? Neem contact op.

Onze infra-diensten

  • Private cloud: Een veilige, hoogpresterende en flexibele omgeving volledig op maat voor jouw organisatie binnen de Nederlandse grenzen.
  • Public cloud: Een omgeving in de cloud van een grote publieke aanbieder zoals Microsoft Azure, beheerd door onze gecertificeerde cloud-engineers.
  • Hybrid cloud: Een hybride omgeving die gebruikmaakt van de schaalbaarheid van public cloud en de hoge prestaties en veiligheid van private.
  • Colocatie: Een veilig onderkomen voor je servers binnen een van onze datacenterlocaties.