Azure

Volledige managed services voor je Azure-omgeving

Voor moderne bedrijven is het noodzakelijk dat IT-resources flexibel zijn. On-premise hosting is ineffectief geworden in termen van kosten en support. Public cloud-oplossingen daarentegen blijven zich bewijzen qua performance en toekomstbestendigheid. Het juiste gebruik van je cloudinfrastructuur helpt in het besparen van kosten en het maximaliseren van de prestaties terwijl je schaalt.

Broad Horizon levert volledige managed services voor inrichting, beheer en optimalisatie binnen Microsoft Azure. Of je nu op het punt staat om te migreren naar Azure of als je (extra) hulp nodig hebt in het managen van je applicatieworkloads – onze gecertificeerde Azure-specialisten staan 24×7 voor je klaar om je te helpen in je (verdere) transitie naar de public cloud. 

Vragen over onze security diensten? Neem contact op.

Onze Azure diensten

  • Virtual Machines: een cloud-infrastructuur op basis van de workloads die jouw applicatie nodig heeft. Inrichting, migraties en optimalisaties door gecertificeerde cloud-engineers.
  • Azure Active Monitoring: een dienst waar onze cloud-specialisten de Azure-omgeving nauwlettend in de gaten houden. Periodieke ‘health checks’, afwijkingen en troubleshooting zijn inbegrepen.