Cloud Services

De ideale cloudmix voor jouw organisatie

Cloud is niet meer weg te denken. Met de juiste strategie bereik je meer efficiëntie, flexibiliteit en moderniseer je applicaties. Kies je voor diensten in de public cloud? Of ga je toch voor een hybride variant? Broad Horizon helpt organisaties in het maken van de juiste keuze en de reis naar succesvolle cloudoplossingen.

Hoe Broad Horizon je helpt met cloud

Op welk moment van je reis je ook staat; Broad Horizon helpt je om het beste uit de cloud te halen. Onze specialisten doen eerst uitvoerig onderzoek naar het bestaande applicatielandschap en stellen kritische vragen over de gewenste situatie.

Wat je vraag ook is – Broad Horizon kijkt altijd naar het beste gereedschap voor de klus en welke architectuur het beste past: public, private of een combinatie van clouds (hybrid).

De verschillende cloud-smaken

Public cloud

Ongekende schaalbaarheid met de flexibiliteit om op- en af te schalen wanneer het nodig is. Dát is de public cloud. Broad Horizon biedt managed services op populaire public clouds zoals Microsoft Azure.

Private cloud

Een private cloud houdt bedrijfskritische gegevens binnen de Nederlandse grenzen. Je gegevens zijn veilig in een van onze vijf datacenters. Ook bij uitval: want de private clouds van Broad Horizon zijn volledig redundant.

Hybrid cloud

Voor applicaties die het beste van twee werelden nodig hebben. Profiteer van de schaalbaarheid van public en de garanties van een private cloud.