Specific Retail Solutions

Retail Connected

Veel retail organisaties kampen met een verouderd IT-landschap. Denk aan applicaties met ontelbare interfaces, software die niet meer wordt ondersteund of applicaties waar de kennis van is verdwenen. Het resultaat? Een IT-landschap dat de business afremt en een IT-afdeling die continu brandjes moet blussen.

Met Retail Connected biedt Broad Horizon een schaalbare, toekomstgerichte en beheersbare oplossing. De kern van Retail Connected bestaat uit Microsoft Dynamics 365, het platform van Microsoft dat is gebouwd op de combinatie van de beste Microsoft-oplossingen: ERP, CRM, Power Platform, Advanced Analytics, Office 365 en Azure Integration Services. Dit platform vullen we aan met oplossingen die specifiek voor de retail zijn ontwikkeld. De implementatie en het beheer neemt Broad Horizon geheel onder de hoede.

Onze Retail Connected Oplossingen

Cow Hills Retail Online Suite

Een moderne Tier 1 Point of Sale (POS) oplossing. De Treasure Price and Promo Engine maakt het mogelijk om gedetailleerde en verschillende type promoties voor alle klantcontactmomenten in te stellen en te berekenen.

SlimStock Slim4

Een automatisch gegenereerde forecast van de voorraad in zowel het distributiecentrum, winkel als webshop. De oplossing houdt rekening met het type vraag, seizoenen, trends en promoties en de levenscyclus van een product. Inzicht in voorraad is altijd in balans.

Colleqtive Apps for Retail

Een oplossing waarmee routine werkzaamheden eenvoudiger worden voor werknemers. Denk het efficiënter maken van taken als bestellen, tellen, ontvangstregistratie, lokale product- en prijsopvoer.

Darwin voor retail merchandise planning

Een oplossing voor controle op het hele merchandise-planningsproces. Van financiële planning , assortimentsplanning en ook Open to Buy en Mark-down-planningsprocessen. Hierdoor komt er een eind aan alle losse spreadsheets.

FlowFabric Promotie Manager

Een applicatie die geschikt is voor zowel kleine tot internationaal opererende retailers die hun marketingefficiëntie willen verbeteren en kosten willen verlagen. De applicatie faciliteert het operationele marketingproces en helpt bij het bereiken van lagere kosten, betere doorlooptijden en inzicht in elke stap van het promotieproces. De FlowFabric Promotie Manager is een ‘add on’ applicatie op de bestaande ERP – omgeving van een retail organisatie.