Specifieke oplossingen

Add-ons van Broad Horizon

Met de vertical kennis die Broad Horizon sterk maakt, kunnen we je in het gehele bedrijfsproces adviseren. Om je wensen optimaal te kunnen bedienen, hebben we branchespecifieke oplossingen ontwikkeld. In de vorm van Add-ons maar ook in de vorm van Complete Business Software.

Standaarden zijn fijn, maar sommige uitdagingen vragen nu eenmaal om specifieke oplossingen. Op deze pagina een kort overzicht.

Een overzicht

Sociale onderneming

Hoe kun je als Sociale onderneming het meeste halen uit al je personeel? Het is en blijft mensenwerk, maar ook mensenwerk kan worden ondersteund door een goed softwarepakket. De kunst zit hem in het automatiseren en inzichtelijk maken van bedrijfsprocessen. Door complete bedrijfssoftware krijg je handvatten om de efficiëntie van jouw personeel inzichtelijk te maken.

Dynamics 365 Commerce

Dynamics365 Commerce is een glasheldere oplossing voor de automatisering van jouw bedrijf. Revolutionair anders, met name door de geboden ‘value for money’ en mogelijkheden om jouw bedrijfsvoering en resultaten te blijven verbeteren.

K3 | Fashion

K3 | Fashion is een concept-to-consumer-oplossing, ingebed in Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, die voldoet aan de unieke en veeleisende behoeften van de mode- en kledingindustrie. Deze flexibele en schaalbare oplossing biedt mode- en kledingbedrijven een op maat gemaakte omgeving waarmee je inzicht in en controle over alle processen en kanalen krijgt.

Invoice management

Invoice management zorgt voor inzicht in de actuele status van iedere factuur. De volledige factuurverwerking wordt een gestroomlijnd, digitaal proces. Het verkort de verwerkingstijd en vermindert fouten van jouw factuurafhandeling. Dit levert een besparing op jouw facturatieproces en een verbetering van jouw dienstverlening.

Extended Banking

Met Extended Banking kun je al je digitale bankafschriften direct inlezen in jouw administratie. Met deze oplossing beschik je over een met Microsoft Dynamics 365/AX geïntegreerde oplossing voor snelle geautomatiseerde verwerking van bankafschriften. Daarmee bespaar je tijd én geld

Publishing

De oplossing van knkPublishing voor uitgeverijen ondersteunt alle bedrijfsprocessen van een uitgeverij. Naast ondersteuning van mediaspecifieke plannings- en ontwikkelprocessen voorziet de brancheoplossing standaard in functionaliteit voor het verkopen en distribueren van mediaproducten via verschillende kanalen.