Dynamics 365 Platform

Kracht van een intelligent platform

Onze IT-oplossingen en diensten zijn gebaseerd op het krachtige Microsoft Dynamics 365 platform. Dynamics 365 is een innovatieve propositie van Microsoft waarin de kracht van de voorheen losse applicaties in een intelligent platform wordt samengebracht. Dit biedt een nieuw perspectief op de manier van werken en samenwerken in organisaties door de bundeling van taakgerichte applicaties.

Met Dynamics 365 zorgt Microsoft enerzijds voor een integratie van ERP en CRM, maar verbetert het vooral de samenwerking tussen de verschillende bedrijfsfuncties vanwege een gemeenschappelijk onderliggend datamodel. De apps zijn naadloos op elkaar afgestemd maar kunnen ook onafhankelijk van elkaar worden geïmplementeerd. Zo ben je zeker van een flexibele oplossing die in tijd van digitale transformatie met je mee kan groeien.

Microsoft Dynamics 365
door Broad Horizon – de voordelen

Finance & Operations

Breng mondiale financiën en activiteiten samen en bied je mensen de mogelijkheid om in hoog tempo onderbouwde beslissingen te nemen.

Business Central

Een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig kan worden gebruikt en aangepast, zodat je organisatie beter verbonden kan worden en er slimmere beslissingen genomen kunnen worden. Jouw huidige en toekomstige klanten eindelijk centraal.

Customer Engagement

Klanten goed begrijpen en excellent bedienen, via alle kanalen, is en blijft de grootste uitdaging. Inzicht in customer journeys is de noodzakelijke start hiervoor. De focus verschuift van informatie naar inzicht.

Microsoft Dynamics 365 Sales

Verkoop meer en sneller met Dynamics 365 for Sales. Bij elke deal wordt digitale intelligentie gebruikt. Hierdoor kun je klantbehoeften voorspellen en via persoonlijke aandacht relaties opbouwen die zorgen voor meer omzet.

Microsoft Dynamics 365 Customer Service

Lever een klantenservice op topniveau die zorgt voor loyale klanten. Dynamics 365 for Customer Service zorgt ervoor dat mensen binnen heel jouw bedrijf dezelfde ervaring hebben, van selfservice, tot peer-to-peer-service tot geassisteerde service.

Microsoft Dynamics 365 Field Service

Zet servicegesprekken en -afspraken om in een strategisch voordeel met Dynamics 365 for Field Service. Het geeft jouw teams alles wat ze nodig hebben. Van geoptimaliseerde planning tot voorspellend onderhoud.

Microsoft Dynamics 365 Service Automation

Maak je bedrijf, dat draait op projecten, productiever en winstgevender met Dynamics 365 for Project Service Automation. Wat levert het op? Succesvol projectbeheer en tevreden klanten.

Microsoft Dynamics 365 Klantinzichten

Verhoog de betrokkenheid via intelligente klantanalyses. Geef je werknemers relevante inzichten voor beter begrip van en communicatie met klanten.

Microsoft Dynamics 365 Marketing

Adobe Marketing Cloud is de voorkeurstoepassing voor marketing van Microsoft Dynamics 365 Enterprise-editie. Het is een uitgebreide marketingservice waarmee je betekenisvolle klantervaringen kunt maken.