Haal meer uit je Business Applications

En verbreed je horizon

Organisaties moeten zich steeds opnieuw uitvinden om toekomstbestendig te zijn en blijven. De snelheid en mate waarin je digitaal transformeert en datagedreven wordt, bepaalt je succes. Hoe haal je de meeste waarde uit investeringen in IT-services, bedrijfsapplicaties en digitale werkplekken?

Broad Horizon realiseert de best mogelijke oplossingen en innovaties met het Microsoft-platform. In de cloud of op locatie, afgestemd op de behoeften van de klant. Dit vertaalt zich in diepgaande kennis van de bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365. Power Apps, Big Data & Analytics, Office 365, Internet of Things: allemaal zaken waar onze consultants warm voor lopen.

We verzorgen zowel implementatie en integratie als beheer en onderhoud. De totaaloplossing waar steeds meer klanten om vragen. En we helpen we je graag om de nieuwste oplossingen te benutten voor bijvoorbeeld mobiel werken, e-commerce of big data-analyse. Zo kan jouw organisatie technologie vóór zich laten werken en steeds nieuwe kansen creëren.

Dynamics 365

De IT-oplossingen en diensten van Broad Horizon zijn gebaseerd op het krachtige Microsoft Dynamics 365 platform.

Power Platform

Verbeter de productiviteit van je bedrijf met een geïntegreerd applicatieplatform dat Power BI, PowerApps en Flow combineert.

Specific Solutions

Standaarden zijn fijn, maar sommige uitdagingen vragen nu eenmaal om specifieke oplossingen (Add-ons).

Application Management

De optimale ondersteuning van jouw IT systemen, zodat jouw applicaties altijd naar behoren functioneren en up-to-date zijn.

Connect +

Connect + is een schaalbaar, cloud integratieplatform (iPaas) voor gegevensuitwisseling.

Onze aanpak

Wij bieden onze klanten een goed gebalanceerde mix van technologie, projectmanagement en support.