Over Broad Horizon

Broad Horizon is in 2011 gestart door Rudolf Meijer & Hans Rietkerk. Beiden waren verantwoordelijk voor de oprichting in 2000 van BBned en bouwden dit bedrijf uit tot de tweede aanbieder van breedband oplossingen op de Nederlandse markt met een omzetniveau van ruim € 100 miljoen. Broad Horizon is niet afhankelijk van private equity en heeft een lange termijn focus. 

Wij geloven dat we aan de vooravond staan van een langdurig en diepgaand proces van technologische transformatie. In onze visie zal iedere organisatie in elke industrie zichzelf opnieuw moeten uitvinden, gedreven door de disruptieve kracht van Cloud, Big Data en Internet of Things. Organisaties zullen uitgroeien tot IT-organisaties die voortdurend bezig zijn om hun kern applicaties te optimaliseren. 

Het is onze missie om organisaties te helpen succesvol te transformeren om op die manier maximaal de mogelijkheden van de nieuwe digitale maatschappij te kunnen benutten. 

Broad Horizon wordt geleid door gepassioneerde ondernemers en ademt de sfeer van een familiebedrijf met grote betrokkenheid en korte beslislijnen. Broad Horizon selecteert haar bedrijven op leiderschap, cultuur en potentie. De directies van de individuele bedrijven werken met grote vrijheid maar worden actief door Broad Horizon ondersteund op gebied van Strategie, Finance, Technologie, HR en Marketing.