Office 365 in het MBO

Op dit platform bieden wij jou de ruimte om al jouw vragen te stellen over de technische en sociale aspecten van op afstand leren. We proberen zoveel mogelijk informatie voor je te verzamelen, die ons allen de komende tijd moeten helpen om een nieuwe realiteit te creëren. Op afstand, maar wel verbonden. Hierbij een overzicht van enkele interessante artikelen van Ashwin Brouwer, MiE expert en innovatiebegeleider Friesland College over het gebruik van Microsoft Teams in het MBO.

Op afstand leren

Met dit platform bieden wij jou de ruimte om al jouw vragen te stellen over de technische en sociale aspecten van thuiswerken. Ook delen we regelmatig inspirerende artikelen, blogs, video’s en webinars, die ons allen de komende tijd moeten helpen om een nieuwe realiteit te creëren. Op afstand, maar wel verbonden.

Op afstand werken

We merken bij onze klanten dat er veel vragen zijn over werken op afstand. Daarom hebben we een platform gemaakt over werken op afstand, met inspirerende artikelen, informatie en video’s. Houd ons werken-op-afstand-platform de komende tijd in de gaten voor meer inspirerende verhalen. We hopen hiermee jullie een stap verder te kunnen helpen.