True

Managed hosting & digital workplaces

True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen. Samen met de 400 andere specialisten van Broad Horizon levert True diensten op het vlak van public, hybrid en private cloud, managed hosting en digitale werkomgevingen.

Missie

Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat uw (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en uw medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert. Dit noemt True ‘Outsmarting Technology’.

Outsmarting technology

Managed webspaces

Met de managed webspaces (ook wel: managed hosting) van True zijn organisaties in staat om webshops, websites & webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met haar weboplossingen o.a. op e-commerce bedrijven, online media, webapplicaties en digital & media agencies.

Managed workspaces

Met de managed workspaces (ook wel: digitale werkomgevingen) van True zijn organisaties in staat om medewerkers altijd, overal en op ieder device met de juiste applicaties te laten werken. Opdrachtgevers kunnen middels identity & access regietools wijzigingen doorvoeren en veilig regie over gebruikers, devices, applicatie en data voeren. Met de digitale werkplekoplossingen worden onder andere productie & (maak)industrie, transport & logistiek, de grafische sector, de zorg, non-profit en financiële dienstverlening bediend.

Meer informatie over de samenwerking tussen True en Broad Horizon? Bezoek de website van True.